VI SØRGER FOR MADEN TIL DIN FEST

Skovby Kro laver mad du kan tage med hjem. Det eneste du skal gøre er
at vælge hvad du finder interessant i menuen.

Minimum 12 personer. Anretningerne kan også laves som ta´selv bord.

KØDBUFFET

Stor kødbuffet med salatbar, kartofler og pebersovs

Rosa stegt oksefilet, fyldt kalkun og glaseret bayonneskinke. Stor salatbar m. diverse dressinger, flødekartofler og bådkartofler samt pebersauce..

pr. pers./

159,-

ANRETNING 1

Marineree og stegte sild m. karrysalat. Rejer og gravad laks, ½ æg med kaviar. Roastbeef, fiskefilet og tartelet m/høns i aspages. Samt lille osteanretning til afslutning. Leveres uden brød og smør.

pr. pers./

138,-

ANRETNING 2

Marinereed og krydder sild m. karrysalat. Rejer og gravad laks samt røget ørredfilet. Roastbeef og røget landskinke. Fiskefilet med remoulade og citron. Mørbradbøf m. champignon a la creme. Samt osteanretning til afslutning. Leveres uden brød og smør.

pr. pers./

168,-

ANRETNING 3

Marineret, stegt og lakserøget sild m. karrysalat. Rejeanretning og tunrand m. cremefraichedressing. Fiskefilet med remoulade og citron. Roastbeef, gravad skinke og vildt pate. Lun grøntsags-tærte. Helstegt oksefilet m. bønner i svøb og bearnaisesauce. Samt lille osteanretning til afslutning. Leveres uden brød og smør.

pr. pers./

199,-

ANRETNING 4

Rejeanretning m. kinakål, æg og kaviar. Laksemusse med cremefraichedressing. Røget ørredfilet med æggestand. Roastbeef med remoulade og ristet løg. Gravad skinke m. aspages og sennepdressing. Lun grøntsagstærte. Marinerede kyllinglår m nudelsalat. Samt osteanretning til afslutning. Leveres uden brød og smør.

pr. pers./

165,-

ANRETNING 5

Tunrand m. kinakål, rejer og cremefraiche. Hel dampet laks med citron. Rejeanretning og krydder pate. Landskinke m. røræg og slikasparges. Roastbeef med remoulade og ristet løg. Bøf stroganoff m. salat og flutes. Samt osteanretning til afslutning. Leveres uden brød og smør.

pr. pers./

175,-

MENU 1

Forretter

Aspargessuppe. Klar suppe med boller. Tarteletter med høns i aspages. Dampet rødspættefilet på ananas. Dampet rødspættefilet i butterdejsskal. Røget kalkunbryst m. slikasparges og cremefraichedrissing.

Hovedretter

Hamburgerryg med 3 slags grøntsager, kartofler og sauce. Svinekam som vildt m. ½ æble, waldorfsalat og tyttebær. 1 slags kartofler, sauce og rødkål. Svinekam med 3 slags grøntsager, kartofler og sauce.

Desserter

Fløderand med frugt. Citronfromage. Ananasfromage. Hjemmelavet vanilleis. Hjemmelavet jordbæris. Romfromage med kirsebærsovs.

2 retter/

138,-

3 retter/

159,-

oksesteg/

+ 10,-

MENU 2

Forretter

Rejecocktail med fluts. Laks tivoli anrettet på ananas. Butterdejsskal m. rødspættefilet, tun, rejer og aspages. ½ grapefrugt med skaldyrssalat. Laksemusse med æg, rejer, sause, flutes og dressing. Kold dampet torsk anrettet med rejer og aspages. Røget ørred med æggestand og spinat. Tun cocktail med flutes.

Hovedretter

Kalvesteg med 3 slags grønsager, kartofler og sauce. Kalvesteg som vildt med et ½ æble, waldorfsalat og tyttebær. 1 slags kartofler m. vildt sauce og rødkål. Vinbondens kalvesteg m. druer og champignon. 2 slags grøntsager, kartofler og sauce. Okse og svinekam m. 3 slags grøntsager, kartofler og sovs. Andesteg med et ½ æble, svesker, rødkål, kartofler og sovs. Rødvinsmarineret oksesteg med grøntsager.

Desserter

Rubinsteinkage. Hjemmelavet kahluais. ½ ananas med frugt og råcreme. Hjemmelavet hindbær is. Chokolademousse med frugt.

2 retter/

168,-

3 retter/

188,-

oksefilet/

+ 10,-