ET DEJLIGT STED AT SPISE

I restaurantens hyggelige lokaler, har du mulighed for at vælge mellem de mange
spændende retter, køkkenet kan byde på

OKTOBERMENU

Forret:

Hønsesalat med bacon

Hovedret:

Schnitzel med grønsager og brasede artofler

Dessert:

Pandekager med is

2 retter/

199,-

3 retter/

239,-

SPECIALITETER

XXL

200 g hulebøf

200g oksefilet m. bagt kartoffel, kartoffel kroketter, salat og flutes med kryddersmør, samt forskellige spændende dressinger og krydderier.

Stenaldermandens fest fondue

Består af okse- svine- og kyllingkød m. bagt kartoffel, kartoffel kroketter, salat og flutes med kryddersmør, samt forskellige spændende dressinger og krydderier.

Sat ål

Serveres med persillesovs.
Kun mod forudbestilling. 

pr. kuvert/

188,-

pr. kuvert/

198,-

pr. kuvert/

228,-

pr. kuvert/

238,-

pr. kuvert/

248,-

JULEFROKOST

Marinerede sild – Stegt sild – Karrysalat – Rødspættefilet m/remoulade og citron. Rejer m/mayunnaise og citron. Lun leverpostej m/bacon og champignon – Surrib m/sennep og rødbeder – Frikadeller og medister m/hvidkål – Grønlangkål m/kålpølser og glaseret skinke – Ris a la mande m/kirsebærsovs.
Leveres også ud af huset ved min. 10 couverter!

pr. kuvert/

198,-

MORTENSAFTENMENU

Serveres 9. – 14. november

Rejecocktail – Gammeldags andeesteg – Ris a la mande

2 retter/

232,-

3 retter/

262,-

 

RESTAURANTEN

Menukortet byder både på retter der er inspireret af det franske og naturligvis også det traditionelle danske køkken, samt mange forskellige fiskeretter. Se mere»

MAD UD AF HUSET

Hos Skovby Kro er det vigtigt, at mad ud af huset ikke bare skal være den lette løsning, men også den ”lækre løsning”. Se mere»