Vores historie

Skovby Kro har gennem generationer budt gæster velkommen på Sydals. Med dybe rødder i den danske krotradition har stedet været et samlingspunkt for både lokale og rejsende. Gennem årene har kroen bevaret sin autentiske charme, mens den også har udviklet sig for at møde tidens skiftende behov.

Booking & reservation

Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. 

Sæt pris på Skovby Kro

Vi er hos Skovby Kro utroligt stolte over vores medvirken i ‘Sæt pris på Danmark’. At se skuespillerne kaste sig over vores signatur hulebøf var en oplevelse i sig selv.

Jeg (Jesper Pihl Iversens – Indehaver) må indrømme, det var lidt uvant at høre min egen stemme på skærmen, men jeg håber, I kunne mærke min passion for denne kro og vores alsiske kulturarv.

Vore trofaste lokale gæster har allerede givet mig mange klap på skulderen for dette. Jeg glæder mig til personligt at byde jer velkommen her på Skovby Kro