ET DEJLIGT STED AT SPISE

I restaurantens hyggelige lokaler, har du mulighed for at vælge mellem de mange
spændende retter, køkkenet kan byde på

OKTOBERMENU

Forret
Tunmusse med rejer og krydderdressing

Hovedret
Schnitzel med grønsager og brasede kartofler

Dessert
Pandekager med is

2 retter/

199,-

3 retter/

239,-

MORTENSAFTENMENU – Serveres 8. – 13. november

Forret
Rejecocktail

Hovedret
Gammeldags andeesteg

Dessert
Ris a la mande

2 retter/

232,-

3 retter/

262,-

JULEFROKOST

Marinerede sild – Stegt sild – Karrysalat – Rødspættefilet m/remoulade og citron. Rejer m/mayunnaise og citron. Lun leverpostej m/bacon og champignon – Surrib m/sennep og rødbeder – Frikadeller og medister m/hvidkål – Grønlangkål m/kålpølser og glaseret skinke – Ris a la mande m/kirsebærsovs.
Leveres også ud af huset ved min. 10 couverter!

pr. kuvert/

198,-

SPECIALITETER

XXL

200 g hulebøf

200g oksefilet m. bagt kartoffel, kartoffel kroketter, salat og flutes med kryddersmør, samt forskellige spændende dressinger og krydderier.

Stenaldermandens fest fondue

Består af okse- svine- og kyllingkød m. bagt kartoffel, kartoffel kroketter, salat og flutes med kryddersmør, samt forskellige spændende dressinger og krydderier.

Sat ål

Serveres med persillesovs.
Kun mod forudbestilling. 

pr. kuvert/

195,-

pr. kuvert/

205,-

pr. kuvert/

238,-

pr. kuvert/

245,-

pr. kuvert/

255,-

 

RESTAURANTEN

Menukortet byder både på retter der er inspireret af det franske og naturligvis også det traditionelle danske køkken, samt mange forskellige fiskeretter. Se mere»

MAD UD AF HUSET

Hos Skovby Kro er det vigtigt, at mad ud af huset ikke bare skal være den lette løsning, men også den ”lækre løsning”. Se mere»